Problemmer med den Nye lovgivning


 

 

"Kenneth.Nielsen.Coach" hej@nielsen.coach er en af de hardcore på området. Han kæmper virkelig for at få rydet op i det her kaos familieretten og lovgivningen byder danske børn. Følg ham

 Ny lovgivning for familieretten...
Jeg faldt over at der var nye tiltag i familieretshusets sager, og skrev denne mail til SF's politikere i folketinget. fordi jeg skal ind på christiansborg, inden jul.

Jeg har lige set at lige set at DF har fået manipuleret det begreb ind i forældreansvarsloven. Det er et alvorligt problem, der ikke vil løse problemerne for vores børn. (eller forældre)

Begrebet er opfundet i 1980'erne i USA, dvs. for 40 år siden.  Til at beskrive børns adfærd når en forældre påvirker dem til at afvise den anden forælder.

Den problematiske adfærd, som barnet udviser i familieretten, er det, der driver alle problemerne der. At afbryde kontakten til en forælder er ikke naturlig børne adfærd. Børn og forældres relationer er livslange, partner relationer kan brydes, - som det f.eks. sker i skilsmisser.

Børn afviser kun forældre, når de bliver misbrugt. Spørgsmålet bliver om, hvilken forælder der misbruger barnet. (Der er 4 typer misbrug af børn.)
Er det den afviste forældre?  (seksuelt, fysisk, eller vanrøgt/psykologisk)
  eller
Er det den "allierede" forældre? (psykologisk misbrug)

(det som de kalder "forældrefremmedgørelse" - manipuleret)
dvs. barnet får en barndom, bygget på en løgn.
Misbrug af børn...
Psykiatrien, er der hvor vi behandler adfærdsproblemer. Det kræver en diagnose først.

Definitionen på en vrangforestilling er en falsk tro, der fastholdes, på trods af argumenter og beviser på dens fejl og mangler.
En vrangforestilling kan deles mellem flere mennesker. F.eks. som under Corona, om vaccine og magneter, Microsoft og 5G telefoner.

Den psykiatriske kode er ICD-10 F24: Induceret psykose. Barnet påføres en indkapslet forfølgende vrangforestilling, om at den afviste forældre, på

en eller anden måde vil påføre barnet smerte, eller skade. Den vrangforestilling deles barnet med det primære tilfælde.
(en fordrejning af barnets sorg, savn og smerte)

At påføre en psykisk sygdom til et barn, for at tilfredstille en andens behov. Kaldes ICD-10 F68.A "sygdomsefterligning" aka. "münchhausen by proxy".

Det er ødelæggende for børn og forældre, at de børnesagkyndige i familieret husene ikke beskytter børn. Sorgen er identisk med et dødsfald. Men den aftafer kke, da håbet og kærligheden ikke forsvinder.

Frem for at bruge anerkendt psykologisk viden og diagnoser, har de børnesagkyndige psykologer fundet på en ny adfærd, "forældrefremmedgørelse".

Den blev sidst forsøgt skrevet ind i diagnosemanualerne i 2013. Men blev afvist, fordi "forældrefremmedgørelse" ikke har videnskabeligt sammen. Og blev brugt til at placere børn hos seksuelt misbrugende forældre, fordi begrebet ikke kunne identificere noget.

Det samme vil ske  med de ny lovgivning. - Fordi der ikke vil være en psykolog, der tør sig ja, det er "fremmedgørelse", fordi det ikke er anerkendt videnskab. Og derfor ikke må bruges af psykologer i deres professionelle arbejde. De har nemlig ligesom læger etiske regler, og de risikerer at miste deres autorisation.

Vi kan sagtens løse det, hvis vi vil...- men systemet ønsker det ikke.
(de vil naturligvis ikke løse et problem, de har været med til at skabe
 - og som har ødelagt masser af børn og forældres liv.)
Dr. Childress søndags kaffe
Fejlen i det familieretslige system, skyldes fejelen i de børnesagkyndige undersøgelser og manglende psykologiske viden...

De børnesagkyndige rådgiver dommerene om hvad der er bedst for barnet. Men det bruger ikke diagnostisk viden, de anbefaler ikke en behandling.

Det er ikke mig der siger det.
Du kan nok genkende det samme
Dr. Childress forklarer det i videoen her:

 

Kenneth.Nielsen.Coach

book samtale her
ps. - skal din familie være den næste vi hjælper ?

Kommentarer

Populære opslag